Together for Tomorrow

Aartselaar, 5 oktober 2020 – ECR-Belgium verandert haar naam in Beijer Ref Belgium en draagt voortaan de naam van haar moedergroep Beijer Ref AB uit naar de Belux markt. Deze naamsverandering is een bevestiging van de jarenlange expertise in de koeltechniek en het uitgebreide productaanbod die de Belgische groothandel meekrijgt van de overkoepelende, Zweedse organisatie.

Beijer Ref Belgium combineert innovatie en MVO

Vanaf 5 oktober 2020 draagt het voormalige ECR-Belgium de nieuwe naam Beijer Ref Belgium. De Belgische koeltechnische groothandel noemt zich naar haar moederorganisatie Beijer Ref AB. De nieuwe naam symboliseert een verandering in de manier waarop Beijer Ref Belgium koeltechnische innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid wil combineren, gesteund door de logistieke en product gerelateerde voordelen die de Zweedse overkoepelende organisatie biedt.

"Beijer Ref AB heeft een uitstekende reputatie die met trots uitgedragen mag worden. De Belgische tak is bovendien de enige Beijer Ref AB dochteronderneming in de Belux. Dit maakt dat zij zeer autonoom kan werken maar toch gesteund wordt door de moederorganisatie. Beijer Ref AB heeft voorts het voordeel dat zij een grote groep is die zich focust op een specifieke sector en een gelimiteerd aantal activiteiten. Dit maakt specialisatie en volledige technische ondersteuning mogelijk."

- Udo van der Meer, Managing Director BeNeLux.

"We moeten erkennen dat de koeltechnische industrie een impact heeft op het milieu en dat wij als groothandel van deze producten, mede verantwoordelijk zijn. Als organisatie kunnen we deze verantwoordelijkheid gebruiken om klanten duurzame oplossingen te bieden, onze leveranciers aan te sporen om mee te denken over ecologie en onze werknemers bewust te maken van de verandering die we teweeg kunnen brengen ten voordele van onze directe omgeving."

- Koen Vervliet, Director Sales ECR-Belgium

Beijer Ref Belgium: Koeltechnische- en HVAC groothandel voor de installateur.

Dit artikel werd overgenomen uit de 85ste editie van Cool & Comfort magazine. Het volledige blad met het originele artikel door Rudy Gunst is hier beschikbaar. Beijer Ref Belgium is één van de grootste Belgische koeltechnische groothandels voor retailers en professionele installateurs. De onderneming maakt deel uit van het Zweedse Beijer Ref. AB. Onder deze globale paraplu genieten de klanten van Beijer Ref Belgium van een ruim productgamma binnen koeling en HVAC en optimale product beschikbaarheid met oog voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk van koeltechniek.

Gepubliceerd op:

5 oktober 2020

Categorieën:

Ecologie
Nieuws

Terug naar overzicht