Website disclaimer


Algemeen

Deze website en webshop bevatten informatie over de aangeboden producten van Beijer Ref Belgium BV en de geleverde diensten van Beijer Ref Belgium BV.

Beijer Ref Belgium behoudt zich het recht om, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website en webshop.

Beperking van aansprakelijkheid

Beijer Ref Belgium besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Beijer Ref Belgium is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

Je kan aan de inhoud van deze website of webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Beijer Ref Belgium BV een fout in deze website of webshop zo snel mogelijk herstellen.

Auteursrecht

Deze website en webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Beijer Ref Belgium BV. Zonder schriftelijke toestemming van Beijer Ref Belgium BV is het niet toegestaan materiaal van deze website en webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

E-mail disclaimer

De informatie die Beijer Ref Belgium BV per e-mail verstuurt kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien je niet de geadresseerde bent, vragen wij je vriendelijk de afzender hiervan in kennis te stellen en het e-mailbericht naar de juiste persoon door te sturen of dit bericht te vernietigen.