Koeltechnische groothandel

Beijer Ref Belgium is een koeltechnische groothandel en verkoopt componenten en assembleert unieke, op maat gemaakte prefab koelinstallatie units. Door kennis, jarenlange ervaring ervaring en techniek te bundelen zijn wij een complete dienstverlener en een sterke partner in de koudetechniek.

Koeltechniek

Beijer Ref Belgium is een koeltechnische groothandel en verkoopt componenten en assembleert unieke, op maat gemaakte prefab koelinstallatie units. Door kennis, jarenlange ervaring ervaring en techniek te bundelen zijn wij een complete dienstverlener en een sterke partner in de koudetechniek.“Bij Beijer Ref Belgium willen wij onze klanten helpen om de overstap naar meer energiezuinige oplossingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Jimmy Hendrickx
Senior Area Manager


“Bij Beijer Ref Belgium willen wij onze klanten helpen om de overstap naar meer energiezuinige oplossingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Jimmy Hendrickx
Senior Area Manager

Magazijn beijer ref support centre

GLOBALE SPELER

Beijer Ref Belgium heeft een intense samenwerking met haar Zweeds moederbedrijf Beijer Ref AB, een wereldleider op vlak van HVAC en koeling met een uitmuntende reputatie. Vanuit ons centraal magazijn in Oirschot kunnen wij onze klanten een uitgebreid productgamma met een optimale beschikbaarheid en snelle leverbaarheid aanbieden. En dit aan de beste verkoopsvoorwaarden.Windmolens voor groene energie

ECOLOGISCH ALTERNATIEF

Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, vinden wij het belangrijk onze klanten milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden. Zowel via ons productaanbod als via specifieke opleidingen in de Beijer Ref Academy trachten wij ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.stagair die producten uit schap haalt

ONE-STOP-SHOP

Bij Beijer Ref Belgium kan u naast koelmiddelen terecht voor alle koeltechnische materialen:

  • Compressoren
  • Aggregaten
  • Lijncomponenten
  • Verdampers
  • Condensors
  • Regelapparatuur
  • ...

Contacteer ons voor al je vragen over koeltechniek!

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.