Warmtepomp-lucht-lucht_buitenunit

Sinclair warmtepompen behalen Keymark-certificering voor kwaliteit en efficiëntie

Sinclair heeft een Keymark-certificering behaald voor verschillende warmtepompen, waaronder de Yukon-serie. De certificering is een bewijs van de kwaliteit en efficiëntie. Beijer Ref Belgium is dan ook trots om deze producten aan onze klanten aan te bieden.


Ontdek in deze blogpost een antwoord op de meest gestelde vragen.

  • Wat houdt Keymark-certificering eigenlijk in?
  • Waarom is dit belangrijk als HVAC-technieker of inkoper van warmtepompen?
  • En hoe maakt dit het installeren en onderhoud van warmtepompen makkelijker?

2 wetenschappers die testen overlopen

Wat is Keymark-certificering?

Keymark-certificering is een onafhankelijke keuring van warmtepompen door derde partijen. Hierbij wordt gekeken naar de prestaties en hoe energiezuinig de warmtepomp is. De keuring wordt in heel Europa erkend en wordt enkel gegeven aan warmtepompen die aan de strengste eisen voldoen. De warmtepompen worden hierbij getest en gecontroleerd door erkende testlaboratoria.

Meer weten?

Waarom is dit belangrijk voor HVAC-technici en bedrijven die willen investeren in warmtepompen?

Voor HVAC-technici betekent dit dat Sinclair warmtepompen uitvoerig zijn getest en geverifieerd om aan hoge kwaliteitsnormen te voldoen. Dit kan gemoedsrust bieden bij de installatie van deze producten voor klanten, omdat ze erop kunnen vertrouwen dat de producten zoals verwacht presteren en energie-efficiënte verwarming en koeling bieden.

Technieker met kaftje
doolhof

Sneller het juiste product vinden

Verder maakt de HP Keymark-certificering van Sinclair de installatie gemakkelijker voor technici. De certificering biedt gestandaardiseerde productgegevens die technici helpt bij het identificeren van het juiste product voor de installatie en ervoor te zorgen dat het correct is geïnstalleerd. Hierdoor vermindert de installatietijd en presteren de producten zoals verwacht.

Goede service en ondersteuning

Ten slotte betekent de inzet van Sinclair voor after-sales service dat klanten goede service en ondersteuning kunnen verwachten gedurende de levensduur van het product. Als er problemen ontstaan, kunnen klanten vertrouwen op de deskundige klantenservice van Sinclair om hulp te bieden en ervoor te zorgen dat hun warmtepompen blijven presteren zoals verwacht.
Wist je dat de warmtepompen van Sinclair een garantie hebben van 5 jaar?
Telefoon-mail support

Key takeaways

Kortom, de Keymark-certificering van Sinclair biedt tal van voordelen voor HVAC-technici en bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte warmtepompen. 

  • Hoge kwaliteit en energie-efficiëntie van Sinclair warmtepompen.
  • Gemoedsrust bij de installatie van producten, omdat klanten erop kunnen vertrouwen dat de producten zoals verwacht presteren en energie-efficiënte verwarming en koeling bieden.
  • 5 jaar garantie op warmtepompen
  • De gestandaardiseerde productgegevens die worden verstrekt door de certificering kunnen technici helpen bij het identificeren van het juiste product voor de installatie.
  • Door de inzet van Sinclair voor after-sales service kunnen klanten goede service en ondersteuning verwachten gedurende de levensduur van het product.

Bron afbeeldingen: https://keymark.eu/en/