COPELAND

Logo Copeland

Copeland: 100 jaar leiderschap in koeling

Al 100 jaar staat het merk Copeland synoniem voor uitmuntendheid in het ontwerp en de productie van energie-efficiënte en betrouwbare compressoren

Als groothandelaar die Copeland-producten verkoopt, zijn we trots om deze historische mijlpaal te vieren, het verleden te erkennen, het heden te omarmen en de toekomst vorm te geven. 


Partnership van meer dan 25 jaar

Beijer Ref. Belgium is al meer dan 25 jaar de officiële distributeur van Copeland-producten in België. Hierdoor kennen wij de Copeland producten van binnen en buiten en bieden wij u de beste ondersteuning binnen de Belgische markt

Wij hopen dat dit partnership nog minsten 25 jaar langer mag duren om zo de beste oplossingen te bieden aan de installateur.

Together for tomorrow.


Innovatieve oplossingen voor kritieke uitdagingen in de Industrie

Copeland is toegewijd aan het oplossen van kritieke uitdagingen in de industrie met innovatieve producten en technologieën. Daartoe hebben ze onlangs een miljoenen kostende uitbreiding van de technische faciliteit in Sidney, Ohio, voltooid, waarmee 110.000 vierkante meter nieuwe laboratoriumruimte is gecreëerd voor productonderzoek, ontwikkeling en het testen van de prodcuten. 

De focus van deze investering ligt op compressortechnologieën die het gebruik van milieuvriendelijkere koelmiddelen mogelijk maken en tegelijkertijd voldoen aan de efficiëntienormen en voorschriften en deze zelfs overtreffen.


Expertise in Aken: een ultramodern centrum voor koeltechnische oplossingen

Hun ultramoderne centrum voor oplossingen in Aken, Duitsland, biedt diepgaande expertise in belangrijke disciplines, waaronder analytische engineering, optimalisatie van systeemontwerpen en geavanceerde elektronica. De faciliteit van 600 vierkante meter is uitgerust met een laboratorium waar verschillende ontwerpen, technologieën en componenten kunnen worden getest onder reële omstandigheden. 

Dankzij een nauwe samenwerking met Beijer Ref Belgium, de klanten en een ontwerp- en testinfrastructuur van wereldklasse kunnen we innovatie stimuleren en baanbrekende technologieën ontwikkelen.

Een uitgebreid assortiment van efficiënte en milieuvriendelijke producten

Bij Beijer Ref Belgium zetten we ons in voor duurzaamheid en de voortdurende innovatie van onze productportefeuille. Daarom is Copeland een belangrijke leverancier voor ons. Van onderzoek en ontwikkeling tot geavanceerde tests en productie, wij zijn gepositioneerd om te voldoen aan de unieke behoeften van elke regionale markt. 

Ons volledige assortiment Copeland scrollcompressoren, semi-hermetische compressoren en condensoren zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en de uitstoot te verminderen. Veel van onze producten zijn ook uitgerust met slimme functies voor geavanceerde bewaking en bescherming, diagnostiek, energieverbruiksmetingen en communicatiemogelijkheden.
Ontdek hieronder de producten die van het merk Copeland al 100 jaar lang een vertrouwde naam maken in de koelindustrie.
Meer weten over het Copeland?

De nieuwe ZX condensing unit met A2L koelmiddel

Wil je weten hoe deze duurzame en milieuvriendelijke condensing unit prestaties en efficiëntie levert op het hoogste niveau?


Buitenunits AX Emerson A2L koelmiddel