Sfeerfoto bakkerij voor koeltechniek


Freddox RBV kogelafsluiters

De RBV kogelafsluiters van Freddox zijn bidirectioneel en hebben een volle doorlaat, dit betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik op vloeistof-, zuig- en heetgasleidingen in koel- en airconditioningsystemen.

Bovendien kunnen ze gemakkelijk volledig worden geopend of gesloten met slechts een kwartslag van de klepsteel.

Freddox kogelafsluiter
Freddox_VrouwMetBox
Speciaal ontwerp van de kogelafsluiters
Onze kogelafsluiters zijn verkrijgbaar met of zonder Schräder ventiel en zijn geschikt voor alle HFK-, HFO- en HFK-koudemiddelen en HFK/HFO-mengsels.
Ze zijn gemaakt van messing met een hermetisch gelaste (TIG) behuizing, wat zorgt voor een lekvrije werking. Het bovendeksel van de messing kan worden verzegeld om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

De kleppen zijn voorzien van een zelfsmerende grafiet PTFE-pakking, wat zorgt voor een correcte afdichting en een lange levensduur. De verlengde koperen aansluitingen zijn ook gemakkelijk te solderen.

Daarnaast zijn de afsluiters ontworpen met een drukvereffeningsopening om drukopsluiting te voorkomen en hebben ze een verlengde steel met dubbele O-ringen om losraking te voorkomen en zijn de de bevestigingsgaten universeel te monteren.


Technische info & richtlijnen

Onze kogelafsluiters hebben een maximale werkdruk van 45 bar en een bedrijfstemperatuurbereik van -40 tot +150 °C.
Ze zijn gemaakt van gesmeed messing volgens de EN 12420, EN 12165, CW617N normen en de buis is gemaakt van koper volgens de EN 12735-1 normen. 

Elk product is afzonderlijk gecontroleerd met helium om te voldoen aan de CE- en UL-normen en voldoet aan de EN 12284, EN 378-2 en de richtlijn 2014/68/EU (PED), RoHS3 2015/863/EU normen.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en kwalitatieve kogelafsluiters voor uw koel- en airconditioningssystemen, dan zijn de Freddox RBV kogelafsluiters de perfecte keuze.


Wil je meer info?


Plan van werf
Kogelafsluiter RBV CO2 (3/4" ODF) met schräder
Freddox
Artikelnummer : 1197453

Bruto prijs:
€ 141,00
exclusief BTW

Bruto prijs:
€ 264,00
exclusief BTW

Bruto prijs:
€ 325,00
exclusief BTW