Koeltechnieker zoekt product

Freddox 202 Expert schakelkast

De Freddox 202 EXPERT is een multifunctioneel koel-/vriesruimte-regelpaneel dat speciaal is ontworpen om de installatietijd voor de installateur te verkorten. Dit betekent dat u tijd en geld  bespaart

Het paneel is uitgerust met een groot temperatuurdisplay en bedienings- en insteltoetsen die toegankelijk zijn vanaf de voorzijde. Dankzij de 7 LED-indicatoren is het mogelijk om snel een overzicht te krijgen van de status van de verschillende componenten van het systeem.

Ontworpen voor de noden van de installateur

De schakelkast is ontworpen voor het aansturen van éénfase koelsystemen tot 1 kW en is uitgerust met een aardlek schakelaar die aan de voorzijde toegankelijk is. Het paneel heeft 4 spanningsuitgangen voor aansluiting op de compressor, de verdamper en de koelruimteverlichting. 
Er zijn ook 2 configureerbare hulpuitgangen aanwezig om reeds met schakelaars uitgeruste condensors te regelen en om een afpompfunctie te bieden. Er zijn 4 ingangen beschikbaar voor de ruimtetemperatuur, ontdooiingstemperatuur en 2 configureerbare digitale ingangen. Er is ook een energiebesparingsfunctie beschikbaar via de RS485-uitgang voor aansluiting op een TeleNET-surveillancesysteem of op een netwerk dat gebruik maakt van het MODBUS-RTU-protocol.
Vlaggen europese unie

Voldoet aan Europese richtlijnen

De schakelkast van Freddox voldoet ook aan de Laagspanningsrichtlijn (LVD) 2014/35/EU en de Richtlijn Elektromagnetische Compatibiliteit (EMCD) 2014/30/EU. Als u op zoek bent naar een multifunctioneel koel-/vriesruimte-regelpaneel dat tijd en geld bespaart en gemakkelijk te bedienen is, dan is de Freddox 202 EXPERT een goede keuze.

Bestel de schakelkast vandaag nog
en hij wordt morgen geleverd!Cellenregelkast ECP202 Expert
Freddox
Artikelnummer : 4725310

Bruto prijs:
€ 316,00
exclusief BTW