Overzicht van alle refco tools

De innovatie tools van Refco eenvoudig te besturen via de REFMESHTM app

Wil jij graag tijd besparen met het beheren van al je koeltechnische en hvac installaties?
Ontdek dan hieronder de laatste innovaties van Refco om nog gemakkelijker jouw installaties te beheren.


REFMESHTM: De app voor al jouw Refco tools te beheren

REFMESHTM is het innovatieve IoT-platform van Refco dat beschikbaar is voor zowel Android als IOS. Dit platform stelt je in staat om al jouw Refco gereedschappen te verbinden en te beheren via een intuïtieve app. Met REFMESHTM heb je volledige controle over al jouw meet- en regelapparatuur, waardoor je jouw werkprocessen kunt optimaliseren en kostbare tijd kunt besparen. Het gebruiksgemak en de gebruiksvriendelijke interface maken REFMESHTM de ideale keuze voor professionals die streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat kan je doen met de app?

  • Real-time gegevens verzamelen en analyseren
  • Meet- en regelapparatuur op afstand te bedienen
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Ontworpen met het oog op schaalbaarheid

REFMATE-4-digitale-manifoldpng

REFMATETM Digitale Manifold Jouw Centrale Communicatiehub

De REFMATETM digitale manifold is de perfecte oplossing voor professionals die hun koeltechnische en airconditioningsystemen willen optimaliseren. Deze digitale manifold fungeert als jouw centrale communicatiehub, waarmee je verschillende metingen kunt uitvoeren en de gegevens gemakkelijk kunt analyseren. Met de REFMATETM digitale manifold kun je nauwkeurige druk- en temperatuurmetingen verrichten, en de gegevens rechtstreeks naar jouw smartphone of tablet verzenden via de REFMESHTM app. Dit maakt het monitoren en aanpassen van de prestaties van jouw systemen snel en eenvoudig.


REFVAC-RC Digitale Vacuümmeter Controleer het Vochtafvoerproces

Om ervoor te zorgen dat jouw koeltechniek- en airconditioningsystemen optimaal functioneren, is een grondige en nauwkeurig vochtafvoerproces van cruciaal belang. Met de REFVAC-RC digitale vacuümmeter van Refco kun je het proces eenvoudig controleren en valideren. Deze digitale vacuümmeter is ontworpen om snelle en betrouwbare metingen uit te voeren, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw systemen vrij zijn van vocht en verontreinigingen. Met de REFVAC-RC digitale vacuümmeter krijg je volledige controle, wat resulteert in betere prestaties en een langere levensduur van jouw systemen.

Refvac-vacuummeter_refco
Refco-Lekzoeker-Tritector

TRITECTORTM 3-in-1 Lekdetectie Detecteer Lekken Effectief

Het detecteren van lekken is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat jouw koeltechniek- en airconditioningsystemen optimaal presteren en energie-efficiënt blijven. Met de TRITECTORTM 3-in-1 lekdetectie van Refco kun je lekken effectief detecteren en verhelpen. Deze innovatieve lekdetectie tool combineert drie verschillende technologieën - ultrasoon, elektronisch en thermisch - om lekken snel en accuraat te kunnen opsporen. 
Met de verwisselbare sensors kan je de lekdetectie makkelijk aanpassen voor iedere toepassing:
  • Groen -> koelmiddel
  • Rood -> Brandbaar koelmiddel
  • Geel -> Traceergassen

Bestel nu de meest innovatieve gereedschappen van Refco onderaan deze pagina en ervaar zelf het verschil!