Rothenbergertechnieker met rothenberger tools

De Innovatieve Tweetraps Vacuümpomp op Accu

ROAIRVAC R32 2.0/5.0 CL

Als HVAC professional weet je hoe belangrijk het is om met kwaliteitsvolle vacuümpompen te werken. Daarom blijft Rothenberger investeren in technologie en innovatie. Met de ROAIRVAC introduceert Rothenberger een tweetraps vacuümpomp die speciaal is ontworpen om zonder netspanning te werken.

Ontdek hieronder alle kenmerken en  voordelen.

ROAIRVAC_vacuumpomp
Rothenberger_8AhBatteryCAS

Kenmerken en voordelen

ROAIRVAC vacuümpomp van Rothenberger


Tweetraps Vacuümpomp

De ROAIRVAC is een tweetraps vacuümpomp. Dit betekent dat de pomp in staat is om een hoger vacuüm te creëren dan de meeste andere pompen op de markt. De twee trappen zorgen ervoor dat het vacuüm efficiënter en sneller wordt opgebouwd

Accu-gevoed

Deze vacuümpomp is één van de weinige op de markt die zonder netspanning werkt. Dit maakt de pomp ideaal voor gebruik op locaties waar geen elektriciteit beschikbaar is. Bovendien is de pomp compatibel met meer dan 200 gereedschappen van 20 verschillende fabrikanten, wat het gebruik nog veelzijdiger maakt.

Ergonomische handgreep

Daarnaast is de ROAIRVAC vacuümpomp uitgerust met een ergonomische handgreep die het gebruiksgemak makkelijk maakt en meer comfort biedt tijdens het werken. Met zijn lichte en compacte ontwerp is de pomp makkelijk te transporteren, wat vooral handig is voor techniekers die vaak onderweg zijn.

Duurzaam ontwerp voor langere levensduur

De behuizing is licht en kwaliteitsvol. Dit betekent een langere levensduur en een goede bescherming van de geïntegreerde componenten. Daarnaast heeft de vacuümpomp een ballastventiel dat zorgt voor een reductie van waterdamp in het olievat. Dit garandeert een hogere vacuüm kracht en een langere levensduur van de pomp. Naast het ballastventiel bevat de ROAIRVAC pomp ook een speciale filter die de neerslag van olie op de ventilatieklep vermindert. Ook dit verlengt de levensduur van de pomp en zorgt voor een nog betere werking. Als laatste draag de borstelloze motor ook mee bij aan langere levensduur van de pomp.

ROAIRVAC_verschillendetools_compatibel
Roairvac technieker

Gebruiksgemak staat voorop

 De optimale positie van het kijkglas en de afvoer van olie maakt het werken met deze vacuümpomp kinderspel. De 1/4" SAE standaardverbinding is tevens voorzien van adapters voor 5/16" SAE en 3/8" SAE, wat de compatibiliteit met verschillende gereedschappen vergroot.

Vermogens van de pomp

Afhankelijk van de specifieke uitvoering is de ROAIRVAC R32 geschikt voor systemen van 50 kg tot en met 250 kg en heeft een vermogen van 2 m³/h tot 5 m³/h

Speciaal ontworpen voor de noden van de HVAC-technieker

Waarom kies je dus best voor de ROAIRVAC vacuümpomp?
  • Efficiënt en snel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Compatibel met veel andere gereedschappen
  • Langere levensduur
  • Makkelijk te transporteren
  • Gebruikt geen netstroom
Bestel de vacuümpomp eenvoudig en snel hieronder en ondervindt zelf de voordelen!
Bron afbeeldingen: Rothenberger 


Bruto prijs:
€ 1.930,00
exclusief BTW

Bruto prijs:
€ 1.287,00
exclusief BTW

Bruto prijs:
€ 1.609,00
exclusief BTW